Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yok' denilen fabrikayı gezdi! Robotik montajlama dikkati çekti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG fabrikası hakkında algı operasyonu yapmaya çalışanlara tokat niteliğinde bir cevap verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile TOGG üzerinde algı kurmaya çalışanlara cevap verdi.

Yerli araç TOGG'un üretileceği fabrikanın gerçek olmadığını hatta bu fabrikanın İtalya'da olduğunu söyleyenlere Bakan Varank'tan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi. Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Eroğan'ın Gemlik'te açılan fabrikayı gezdiği görüntüler paylaşıldı. O anlarda fabrika da detaylı bir şekilde kayıtlara geçti. 

Mustafa Varank, şu ifadeleri kullandı:

"Bir kaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte o görüntüler…"

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yok' denilen fabrikayı gezdi! Robotik montajlama dikkati çekti ile ilgili etiketler TOGG Gemlik Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.