Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın ne açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü açıklamasında çarşamba günü yapacağı millete sesleniş konuşmasını işaret ederek, "Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği güzel haberler vatandaşlar tarafından merakla beklenirken, tahminler de yürütülmeye başlandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Gündeme ilişkin birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, çarşamba günü bir millete sesleniş konuşması gerçekleştireceğini belirtip, "Özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim." ifadelerini kullandı.

TAHMİNLER YÜRÜTÜLMEYE BAŞLANDI

Ağustos ayı sonunda da benzer bir açıklama yapan ve Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğal gaz keşfininin gerçekleştirildiğini müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklama merakla beklenirken, tahminler de yürütülmeye başlandı.

TÜRK ASTRONOT MU? KANAL İSTANBUL MU? DOĞAL GAZ REZERVİ Mİ?

Kimileri bu müjdenin uzaya ilk Türk astronotun gönderilmesi ile ilgili olacağını söylerken, kimileri de Kanal İstanbul'a ilişkin bir açıklama yapılacağı tahmininde bulundu.

Bazı vatandaşlar ise yeni bir doğal gaz rezervinin keşfedildiği öngörüsünü paylaştı.

İşte sosyal medyada yapılan tahminlerden bazıları:

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın ne açıklayacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Şubat müjde
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.