Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden ilk kez yan yana görüntülendi

NATO Zirvesi için Brüksel'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD Başkanı Biden ile ilk kez yüz yüze görüşecek. İki liderin görüşmesi öncesi ilk kez yan yana geldiği görüntüler ortaya çıktı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi başladı. Toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının başlaması öncesi Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İngiltere Başbakanı Johnson ve Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü. Ancak en çok merak edilen görüşme saat 18.00'da gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile ilk kez görüşecek.

Merakla beklenen görüşme öncesi iki lider ilk kez yan yana görüntülendi. Erdoğan, toplantı başlamadan hemen önce ABD Başkanı Joe Biden'la bir süre sohbet etti. İki liderin samimi bir şekilde görüştüğü görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden ilk kez yan yana görüntülendi

AİLE FOTOĞRAFI SONRASI ZİRVE BAŞLADI

Zirvenin yapıldığı NATO Karargahı'nda konuklar için resmi karşılama programı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer liderler NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg tarafından karşılandı. Tüm liderlerin tek tek karşılanmasının ardından sosyal mesafe kuralına uyularak aile fotoğrafı çektirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden ilk kez yan yana görüntülendi - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Karargahı'nın içindeki avluda çektirilen aile fotoğrafında, ABD Başkanı Joe Biden ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın arasında yer aldı. Aile fotoğrafının çektirildiği alandaki dijital kulede NATO'ya ilişkin video gösterimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra diğer liderlerle NATO Zirvesi'nin ana oturumuna katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden ilk kez yan yana görüntülendi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan NATO biden görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.