Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tam 5,5 saat ne konuştu?

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasındaki önemli bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin yaklaşık 5,5 saat sürmesi Başkent kulislerini hareketlendirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, AK Parti genel merkezinde, Erdoğan'ın partisine 3 yıl sonra yeniden üye olduğu törenin ardından Beştepe'ye geçti.

Erdoğan ve Yıldırım, 16.45'te genel merkezden, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hareket etti.

GÖRÜŞME TAM 5 BUÇUK SAAT SÜRDÜ!

İkilinin programında olmayan görüşme, Ankara kulislerinde konuşulan kabine revizyonu iddialarını tekrar gündeme getirdi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 5,5 saat sürdü. Toplantının bu kadar uzun sürmesi de, yeni kabine iddialarının kulislerde yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tam 5,5 saat ne konuştu? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Beştepe kabine revizyonu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.