Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, Karabağ'daki sergide Özdemir Bayraktar'ı yad etti

Ermenistan işgalinden kurtarılan Zengilan'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Anadolu Ajansı'nın açtığı sergiyi ziyaret etti. İki lider, sergide milli SİHA’ların öncüsü Özdemir Bayraktar'ı da andı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan Zengilan'da AA’nın açtığı sergiyi ziyaret etti.

İki ülkenin cumhurbaşkanı, Anadolu Ajansı'nın (AA) Türkiye ile Azerbaycan kardeşliğini ve Karabağ Savaşı'nı yansıtan fotoğraflardan oluşan Dost Agropark'taki "Karabağ Zaferi" sergisini gezdi. İki lider sergide fotoğrafı yer alan milli SİHA’ların öncüsü Özdemir Bayraktar'ı da yad etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, Karabağ'daki sergide Özdemir Bayraktar'ı yad etti ile ilgili etiketler Azerbaycan Karabağ sergisi Özdemir Bayraktar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.