Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin "Ulaştırma Bakanım gayet güzel bir şekilde ağzının payını verdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Bu projede emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Biraz sonra burada kura ile hak sahiplerine dairelerini teslim edeceğiz. Bütün bu güzelliklerin hepsi Dereli'nin sakini kardeşlerim için.

Bıkmadan usanmadan gece gündüz çalıştık. Bir cumhurbaşkanı olarak halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Dükkanlar teslim edilecek, konutlar teslim edilecek. Biz inşa ve ihya için varız. İcraat icraat, AK Parti iktidarı budur. Bakıyoruz öyle bir muhalefet var ki, yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi. Güya çıkıp bizi susturacak. Onun seviyesi yok ki seviyesine inelim. Benim için seviye millettir. Milletin de seviyesine inilmez çıkılır. Biz etkiyi cumhurdan aldık.

2023 BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK

Cumhur İttifakı yoluna emin adımlarla ilerliyor. 2023 Türkiye'de bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasında hep beraber birlikte çalışmaya var mıyız? Siz varız dedikten sonra mesele bitmiştir. Biz emin adımlarla bu yola devam ederiz. Bizim bu ülkede yapacağımız daha çok iş var.

Size burada verdiğimiz bir söz vardı. Doğalgaz getirecektik. Ve bunu da gerçekleştirdik.

Erdoğan törenin ardından hak sahiplerine evlerini teslim etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun TOKİ Afetzede açılış töreni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.