Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm tuzakları bozmaya kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan, Türk milletinin dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için aynı fedakarlığı göstereceğini belirtti. Erdoğan Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarına da dikkat çektiği mesajında "Milletimizin ve Kıbrıs Türklerinin haklarının gasp edilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Suriye’nin kuzeyinde, Irak’ta ve Doğu Akdeniz’de ülkemize karşı kurulan tüm tuzakları bozmaya kararlıyız.Milletimizin ve Kıbrıs Türklerinin haklarının gasp edilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm tuzakları bozmaya kararlıyız ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Kıbrıs Doğu Akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.