Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT Özel Yayını'na katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınının ardından ilk kez TRT Özel Yayını'nda gündeme değerlendirmede bulunacak. Özel yayın, bugün saat 21.00’de TRT 1, TRT Haber, TRT Radyo 1 ve Radyo Haber’de yayınlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri bugün saat 21.00’de TRT ortak yayınında değerlendirecek.

 Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesinin ne durumda olduğu, ekonominin salgından ne kadar etkilendiği, Türkiye’nin Libya’daki dengeleri nasıl değiştirdiği ve gündeme dair merak edilenlerin konuşulacağı Cumhurbaşkanı Özel Yayını, bugün saat 21.00’de TRT 1, TRT Haber, TRT Radyo 1 ve Radyo Haber’de yayınlanacak.

 TRT spikeri Sermin Baysal Ata, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran ve Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu merak edilenleri soracak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT ortak yayınında yanıtlayacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT Özel Yayını'na katılacak ile ilgili etiketler TRT Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.