Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile görüşecek

Halk TV yayınına katılan gazeteci Veysi Dündar, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacağını öne sürdü. Görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın taraflarıyla bir araya gelen Temel Karamollaoğlu'nun önümüzdeki hafta içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği öne sürüldü.

"GÖRÜŞME BİR HAFTA İÇİNDE OLACAK"

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına katılan gazeteci Veysi Dündar, "Karamollaoğlu ne teklif edilirse edilsin kabul etmeyecek ama bir görüşme olacak. Temel Karamollaoğlu böyle bir talebini iletmişti. Erdoğan ile Karamollaoğlu'nun bir hafta içinde görüşmesi söz konusu" açıklamasında bulundu.

İTTİFAK'A YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Karamollaoğlu daha önce yaptığı açıklamada, "AK Parti'yle ittifak yapılabilir mi? Yapılabilir. Hangi şartlarda? Doğru bulmadığımız politikalarını değiştirmesi şartıyla. Biz birinci mesele olarak Türkiye'de kavganın ortadan kalkması, kargaşanın kalkması, mutlaka diyalog ortamının oluşması gerekir dedik" ifadelerini kullanmıştı.

EN SON ASİLTÜRK'ÜN CENAZESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Milli Görüş Hareketi'nin öncü isimlerinden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Saadet Parti lideri Karamollaoğlu, beraber saf tutmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile görüşecek ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.