Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditle diz çöktürmeye çalışanlar hayal kırıklığı yaşayacak

Kuzey Marmara Otoyolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye düşmanlarına seslenerek, ''Tehditle diz çöktürmeye çalışanlar sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz'' dedi. Kılıçdaroğlu'nun 'Bahçeli Cumhur İttifakı'nı bozmak istiyor' sözlerine de değinen Erdoğan, ''Adı 'Millet' olan aslında zillet durumuna düşmüş PKK ile iç içe olanlara sesleniyorum; 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

''Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde de kalan kısmı tamamlamış olacağız. Bugün açılışını yaptığımız otoyolun maliyeti 431 milyon doları buluyor. İstanbul-İzmir otoyoluyla, Tem otoyoluyla bağlantı sayesinde vatandaşlarımıza hızlı ve konforlu ulaşım sağlamış oluyoruz. Bu tür yapılar ülkemiz için sembol haline dönüşen eserlerdir. İstanbul'un geleceğini şekillendirecek bu önemli yatırımların her aşamasını takip ediyoruz.

Belediye başkanlığımdan itibaren her anımı eser ve hizmete adamış biri olarak bu tür yapıları ülkeme kazandırdığım için her gün hamd ediyorum.

Kara, hava, demir ve deniz ulaştırmaları kalkınmaların başında gelir. Ülke içinde insanlar kolaylıkla bir yere ulaşamıyorsa orada refah olmaz.

''POLEMİKLERİN ÜLKEYE FAYDASI YOK''

Mevcut demiryolu ağımızın neredeyse tamamını sınırfan yeniledik. Metro ve tramvay hatları ekledik. Biz büyük ve güçlü Türkiye için ihtiyaç duyulan altyapıyı tamamladıkça uluslararası yatırımcılar için ülkemiz güçlü bir cazibe merkezi olmaktadır, asıl atılımı önümüzdeki dönemde bekliyoruz.

Terör örgütünü kullanmaktan darbe girimlerine, yaptırımlara kadar ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar. Bizimle eşit şartlarda oturup konuşmaya, adil tekliflerde anlaşmaya çalışan herkese kapımız açıktır. Hiçbir çekişmenin, kavganın, polemiğin ülkeye faysası olmadığına inanıyoruz.

ÇİN'E GİDEN İHRACAT TRENİ

Bakanlığa sorsalar çok kolay öğrenecekleri konuyu, saldırı amaçlı kullancılar. Halkalı'dan kalkan trenimiz konum atarak 12 gün sonra Çin'e ulaştı. Bu kendini vatana ait hisseden, kendini bir parçası hisseden herkesin sevinçle karşılaması gereken bir olaydır. Böyle bir olay karşısında üzüntüsünü saklamak gereği bile duymayan zihniyetin bu ülke için faydası yoktur.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

Dün TBMM'de 2020 bütçemiz kabul edildi. Bütçeye katkı veren tüm milletvekilllerine teşekkür ediyorum.

GAZİANTEP'TEKİ PATLAMA

Gaziantep'te gerçekleşen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emeği geçen bakan, bakanlarıma teşekkür ediyorum.''

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditle diz çöktürmeye çalışanlar hayal kırıklığı yaşayacak ile ilgili etiketler Erdoğan seçim Yaptırım otoyol ittifak açılış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.