Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 600 metrekareden büyük 1000 market yapılacak

İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşların ucuz ve kaliteli ürün alabilmeleri için verdiği yeni talimatı açıkladı. "Erdoğan, Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fahiş gıda fiyatlarıyla mücadele kapsamında verdiği yeni talimatı açıkladı. Erdoğan, "Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik. Bunları süratle çoğaltacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri marketleriyle ilgili açıklama yaptı.

Market alışverişi sonrası gazetecilere verdiği demeçte Erdoğan, "Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünleri ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin gayreti içinde olacağız. Şu anda bizzat burada yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 600 metrekareden büyük 1000 market yapılacak ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan market talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.