Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camii'nin detaylarını paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz 150 yıllık hayaline bugün kavuştu" başlığı ile Taksim Camii'nin detaylı bilgilerini sosyal medyadan paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı gerçekleştirilen Taksim Camii'nin özelliklerini detaylı bir şekilde paylaştı.

Twitter hesabından Taksim Camii paylaşımı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün ilk Cuma namazını eda ettiğimiz TaksimCamii’mizin İstanbul’umuz, ülkemiz ve Âlem-i İslam için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Camimizin içinden cemaati, minarelerinden ezanı, kubbesinden Kur’an nidaları inşallah kıyamete kadar eksik olmayacaktır." mesajını yayınladı.

"Milletimiz 150 yıllık hayaline bugün kavuştu" başlığıyla sunulan görselde Taksim Camii ile ilgili şu bilgiler yer aldı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camii'nin detaylarını paylaştı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camii'nin detaylarını paylaştı ile ilgili etiketler Taksim Camii Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.