NATO üyeliği için kapımızdalar ama… İsveç hangi STK’ları, hangi amaçla, nasıl fonluyor? / ÖZEL HABER

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO Liderler Zirvesi öncesi havalimanındaki açıklamalarının ayrıntılarını, NATO üyeliği için Türkiye’nin kapısını aşındıran İsveç’in STK’ları fonlamasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye sınırına operasyon sinyalini, Suriye ve Rusya’dan ortak tatbikatı, CHP’de Aykut Erdoğdu ve Türk Ocakları'nda Canan Kaftancıoğlu krizini masaya yatırdı.

‘’İSVEÇ TERÖR BUMERANGININ KENDİSİNİ VURMASI NOKTASINDA ADIM ADIM İLERLİYOR’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’İsveç terör bumerangının kendisini vurması noktasında adım adım ilerliyor. Yunanistan gibi terörü destekliyor, inanılmaz şekilde ileri gidiyor. İsveç Dışişleri Bakanı Linde PYD/YPG'nin ciddi dostudur. Linde'ın başında bulunduğu bir yapılanma var. Bu ajans Türkiye'de belli yapıları fonluyor. 2018 itibariyle İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği ajansı denge ve denetleme ağına ciddi fonlama yapmış. Çalışmaların satır aralarında ilginç şeyler var. İsveç Türkiye'yi politik olarak belli bir hatta sokmak istiyor. Bunu da aracılar ve kamuoyu oluşturucu yapılar vasıtasıyla yapıyor. Türkiye'yi dönüştürmek isteyenler temelden hamle yapmaya çalışıyor. İsveç'i yönetenlerin Türkiye'ye yönelik dostane tavırları olmadığını görüyoruz.

‘’BAM TELİNE DOKUNULACAK HAREKATLAR GELİYOR’’

Kritik bir dönemdeyiz. Bu harekat kolay olmayacak. Bam teline dokunulacak harekatlar geliyor. Zamanı geldiğinde başlayacak. Karşımızda oradaki kuklaları oynatan kuklacılar var. Kuklacılarla muhatap oluyoruz, Erdoğan'ın satır aralarında verdiği şifreler de bu yönde. Suriye'nin çok hamle yapacağını düşünmüyorum, Rusya ile paralel bir hat çiziyor. Rusya Suriye'de Türkiye ile çatışmaz, harekat bize yönelik değil.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

NATO üyeliği için kapımızdalar ama… İsveç hangi STK’ları, hangi amaçla, nasıl fonluyor? / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt İsveç NATO STK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.