Cumhurbaşkanı Erdoğan stada adım attı, Başakşehir golü attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi'ndeki Başakşehir - Club Brugge maçını izlemek için tribündeki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'in oynayacağı Club Brugge maçını tribünden izlemek için Fatih Terim stadı'na geldi. Maç başladıktan kısa süre sonra tribüne gelen Erdoğan, Başakşehir'e uğurlu geldi.

Başakşehir - Club Brugge maçını izlemek için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'na adımını atar atmaz, Başakşehir, Belçika ekibi karşısında golü buldu

fsdhfkldsfsdf

HERKESTEN ÇOK SEVİNDİ

Geçmişte futbol oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan maçı büyük bir heyecanla takip ediyor. Tribünden maçı takip eden Erdoğan Başakşehir'in Club Brugge karşısında bulduğu gol sevincini Fanatik böyle görüntüledi.

skdfjhksdfsdfsdf

Cumhurbaşkanı Erdoğan stada adım attı, Başakşehir golü attı ile ilgili etiketler Başakşehir Club Brugge Cumhurbaşkanı Erdoğan fatih terim stadyumu tribün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.