Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi hayatım bitirilmek istendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Erdoğan, paylaştığı videoda o dönem okuduğu bir şiir nedeniyle cezaevine girdiğini hatırlatarak "Siyasi hayatım bitirilmek istendi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk siyaset tarihine postmodern darbe olarak geçen 28 Şubat 1997'nin, 24. yıl dönümü nedeniyle görüntülü bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştığı videoya "Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat’ı yaşadım, 28 Şubat’ın farkındayım." notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"28 Şubat döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydım. Okuduğum bir şiir sebebiyle hukuksuz bir şekilde hapse atıldım ve siyasi hayatım bitirilmek istendi şu an halkın oylarıyla seçilmiş ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyorum. Her türlü engellemelere rağmen şan ve şerefle aziz milletime hizmet ediyorum. Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat’ı yaşadım, 28 Şubat’ın farkındayım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi hayatım bitirilmek istendi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video 28 Şubat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.