Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyam ikizlerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'nin başkenti Londra'da ameliyatla birbirlerinden ayrılan Siyam ikizleri Derman ve Yiğit Evrensel ile anne ve babasını kabul etti. Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bulunduğu kabulde Erdoğan çifti, Derman ve Yiğit Evrensel kardeşler ile yakından ilgilendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, ameliyatla birbirlerinden ayrılan Siyam ikizleri Derman ve Yiğit Evrensel'i anne ve babaları ile birlikte kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyam ikizlerini kabul etti

Kabulde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ameliyatı gerçekleştiren doktor Noor Ul Owase Jeelani de bulundu. Erdoğan çifti, ziyarette Derman ve Yiğit Evrensel kardeşler ile yakından ilgilenerek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyam ikizlerini kabul etti - Resim : 2

Ömer ve Fatma Evrensel çifti de çocuklarının tedavi sürecinde desteklerini esirgemeyen Erdoğan çiftine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyam ikizlerini kabul etti ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Erdoğan siyam ikizleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.