Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınırda görev yapan askerlere mesaj yolladı: Bu gayretleriniz unutulmayacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Hatay'daki sınır hattında incelemer yapıyor. Bakan Akar, sınıra sıfır noktasında bulunan Şehit Yüzbaşı İlker Acar karakolunda görev yapan askerlerle birlikte yemek yedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar aracılığı ile telefondan askerlere mesaj yolladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefondan verdiği mesajda sınır boyunda yapılan denetimin hayırlı olmasını dileyerek askerlerin geçmiş bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hudut boylarına en ufak bir yanlışa fırsat vermeyen ordumuzun değerli mensuplarını şahsım ve milletim adına yürekten alkışlıyorum. Bu vesileyle sizlere tekrar başarılar diliyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınırda görev yapan askerlere mesaj yolladı: Bu gayretleriniz unutulmayacak ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Hulusi Akar Hatay asker mesaj sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.