Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin tarihi belli Haziran 2023! Boşuna çabalamayın...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. Muhalefetin erken seçim çağrılarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar erken seçim... Seçimin tarihi belli Haziran 2023! Boşuna çabalamayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ülkemizi seven bizi de seviyor, ülkemize düşman olan bize de düşman...

Ülkemize yöneltilen her saldırının hedefinde AK Parti'nin olması tesadüf değil. AK Parti ile Türkiye'nin kaderi bütünleşmiştir.

ERDOĞAN'DAN 2053 MESAJI

2023 seçimleri 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna bağlanması açısından çok kritik. Her haneye kadın kollarımızla gençlik kollarımızla gireceğiz, kazanmadık gönül bırakmayacağız.

GENÇLERE MESAJ

Gençlerimizi gelecek konusunda kendilerine destek verecek tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz. Partimize yapılan saldırıların asıl amacının ülkemizi kalkınma rayından çıkarmak olduğunu anlatacağız.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Yatıyorlar kalkıyorlar erken seçim diyorlar. Seçimin tarihi belli. Haziran 2023'tür. Boşuna çabalamayın.

Türkiye, demokraside ve kalkınmada büyük gayretler ve fedakarlıklar neticesinde elde ettiği kazanımlara sıkı sıkıya sahip çıkma iradesinden taviz vermedi, vermeyecek."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin tarihi belli Haziran 2023! Boşuna çabalamayın... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.