Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin startını verdi: "81 ilde devam edecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye" kampanyasının startını Sakarya'da verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’da Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması” programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Ülkemizin umudu genç kardeşlerim. Gözümüzün nuru genç kardeşlerimizi muhabbetle selamlıyorum. Ülkemin tüm gençlerine selam gönderiyorum.

2023'e giderken ebedi ve ezeli kardeşliği yeniledik ve şimdi sizlerle birlikteyiz.

8 ay sonra siz (gençler) birilerini deli edeceksiniz. Salonlara sığmayan muazzam coşkunuz için şükranlarımı sunuyorum. Son 1.5 senede ülkemizin dört bir yanında, 25 Gençlik Buluşması yaptık. Bir kısmını Ankara'da Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirdik. Adana'da 100 bini aşkın gencimizle kucaklaştık. Samsun'da Teknofest'te gençlerimizle ufuk turundaydık. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerimizle bir aradayız. Her seçim önemlidir ama gençlerimiz için ilk defa oy kullandıkları seçimler daha önemlidir. Bugün Genel Merkezimizin yürüteceği bir kampanya başlatıyoruz. Adını 'İlk Oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyasının başlangıç yeri bu salondur.

2023 seçimlerinde 6 milyon gencimiz ilk defa sandığa gidecek. Özgür iradeleriyle oy kullanacaklar.

Sosyal medya illüzyonlarıyla, altı boş vaatlerle kimsenin sizin yönlendirmesine izin vermeyin.

Türkiye'nin geleceğini zihni ve bedeni esir edilmiş mankurtlara değil, ancak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, ufku açık gençlere emanet edebiliriz.

Seçime kadar kesintisiz devam edecek bir kampanya ile 81 vilayetimizin tamamındaki gençlerimize yönelik büyük bir gönül seferberliğine çıkıyoruz.

Gençlerimizi rahat bırakın, gençlerimize yalan söylemeyin, karamsarlık aşılamayın, gençlerimizin modern çağın köleleri haline getiremeyeceksiniz.
Sosyal konut kampanyamıza kulp takmak için akıl almaz iftiralara başvurdular, hiçbirine kulak asmadık.

Ayrıntılar geliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin startını verdi: "81 ilde devam edecek" ile ilgili etiketler Erdoğan Sakarya İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.