Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte sahalara iniyor!

Bir yandan MHP ile ittifak görüşmelerini hızlandıran AK Parti bir yandan da seçim kampanyasını belli bir aşamaya getirdi. Şubat ayının üçünü haftasında sahalara inmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm illere gitmek istediği öğrenildi.

AK Parti’nin yerel seçim sürecinde uygulanacak takvimi kesinleşmeye başlıyor. Hafta içinde gerçekleşen MYK ve MKYK toplantılarında propaganda süreci ele alındı. Taslak programa göre Erdoğan 19 Şubat'ta partisinin seçim beyannamesi ve projelerini açıklayacak. Bu tarihten itibaren AK Parti’de propaganda süreci resmen başlamış olacak. Erdoğan bu tarihten önce de partisinin 10 maddeden oluşan manifestosunu açıklayacak.

İL ZİYARETLERİNE BAŞLAYACAK

Erdoğan, seçim beyannamesini ve projelerini açıkladıktan sonra mesaisini il ziyaretlerine ayıracak. AK Parti kaynakları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyası sürecinde 81 ile gitmeyi hedeflediğini söyledi. Erdoğan’ın il ziyaretleri de bu hedefe göre planlanacak. Cumartesi günü Denizli’de 135 eserin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, pazartesi günü ise Konya’ya gidecek. Erdoğan’ın burada partisinin ilçe belediye başkan adaylarını da açıklaması planlanıyor.

BU AY SONU BİTİYOR

AK Parti’de aday belirleme süreci ise aralık ayı sonuna kadar bitirilecek. Önümüzdeki haftadan itibaren ilçe ve belde belediye adayları bölüm bölüm açıklanmaya başlayacak. AK Parti yönetimi şu ana kadar 70 ilin ilçe ve belediye başkanını belirledi. Bu isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a alfabetik sırayla sunuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son karar verdiği isimlerin yavaş yavaş açıklanmaya başlaması bekleniyor. AK Parti ve MHP’nin aday çıkarmadığı yerlerde Cumhur İttifakının ortak adayları olacak. Her iki parti de Cumhur İttifakının adayının başarısı için çalışacak. Ancak meclis üyeliğinde ise her iki parti kendi partileri için kampanya yürütecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte sahalara iniyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.