Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 76. Toplantısı için New York’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. günde Hırvatistan ve Bulgaristan eski cumhurbaşkanlarının yanı sıra Burundi Cumhurbaşkanı Ndayishimiye ve Arnavutluk Başbakanını Rama ile görüştü. Irak Cumhurbaşkanı Salih ile de yeni açılan Türkevi binasında bir araya geldi. Erdoğan, 4 günlük ABD ziyaretini tamamlayarak Türkevi'nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 76. Toplantısı için gittiği New York’ta bugün önce Hırvatistan ve Bulgaristan eski cumhurbaşkanları ile görüştü. Daha sonra Burundi Cumhurbaşkanı Ndayishimiye ile bir araya gelen Erdoğan, Arnavutluk Başbakanını Rama’yı da kabul etti. Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih ile yeni açılan Türkevi binasında görüşen Erdoğan, 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı.

ESKİ CUMHURBAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar ve Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Petar Stoyonov ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı

BURUNDI CUMHURBAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Burundi Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı - Resim : 2

ARNAVUTLUK BAŞBAKANI RAMA'YI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı kabul etti. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu 76. Toplantısı için ABD’nin New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Türkevi’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı - Resim : 3

IRAK CUMHURBAŞKANI SALİH İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih ile yeni açılan Türkevi binasında görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı - Resim : 4

LİBYA BAŞBAKANLIK KONSEYİ BAŞKANI EL MENFİ'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Mohammed Yunis El Menfi’li kabul etti.

Görüşmede, konuk heyetinin yanı sıra AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı - Resim : 5

 

4 GÜNLÜK ABD ZİYARETİNİ TAMAMLADI

BM Genel Kurulu 76. Toplantısı için New York’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 gün süren temasları sonrasında Türkevi’nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük ABD ziyaretini tamamladı ile ilgili etiketler New York Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan edi rama Evariste Ndayishimiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.