Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Kanada’da bulunan Müslümanlara ait çatı kuruluşların temsilcileri ile bir araya geldi. Yapılan görüşme Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşirken, toplantı basına kapalı gerçekleştirildi

ABD'li ve Kanadalı müslüman kanaat önderleri başkentte ziyaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyeti Külliye'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti

HEYET TBMM'DE DE TEMASLARDA BULUNDU

Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'da katıldı. Heyet, Külliye ziyaretinden önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti - Resim : 2

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de temaslarda bulunan, ABD'li ve Kanadalı Müslüman kanaat önderlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti" denildi.

İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Fuat Oktay Ali Erbaş Cumhurbaşkan Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.