Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım futbolcularıyla video konferans görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu video konferans toplantıda A Milli Takım forması giyen futbolcularla görüştü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, corona virüsü nedeniyle liglere verilen arada video konferans yöntemiyle A Milli Takım futbolcularıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde saat 13.00'te milli futbolcularla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Görüşmede, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım futbolcularıyla video konferans görüşmesi yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular video konferansta hazır bulundu.

Görüşmeye katılan isimler şöyle; Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Muhammed Şengezer, Enes Ünal, Altay Bayındır, Ozan Tufan, Kaan Ayhan, Berkay Özcan, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Kenan Karaman, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Yunus Mallı, Mert Günok, Yusuf Yazıcı, Umut Meraş, Olcay Şahan, Okay Yokuşlu, Hasan Ali Kaldırım, Oğuzhan Özyakup, Güven'in yanı sıra, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım futbolcularıyla video konferans görüşmesi yaptı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Muharrem Kasapoğlu Mehmet Kasapoğlu Erdoğan Bakan Kasapoğlu A milli futbol takımı Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.