Erdoğan: Milletimizin mukaddes değerlerine hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten kurtulamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Afyonkarahisar Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. 2023 yılının zafer yılı olacağını belirten Erdoğan "Tek parti faşizmiyle yanıp tutuşanlar gelecekte de hedeflerine ulaşamayacaklar. Milletimizin mukaddes değerlerine hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten kurtulamayacak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar:

Aziz milletim Afyonkarahisar’ın güzel insanları sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.

Büyük zaferin arifesinde zaferin şehrindeyiz. Mücadelenin dirilişsin milli iradenin şehri Afyonkarahisar’da bulunmaktan, sizlerle hasret gidermekten büyük memnuniyet duyuyorum.

Şehitler diyarı Afyonkarahisar’da vatanımız bayrağımız ve ezanımız için can veren bütün kahramanlara Allahtan rahmet diliyorum.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı ve kahramanlarımızı yad ediyorum.

Büyük zaferin 100’üncü yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bir asır önce tüm imkansızlıklara rağmen verilen destansı mücadeleyi yeniden hatırlıyoruz.

Kardeşlerim şimdi buradan size sesleniyor. Artık 9 ay var. 9 ay sonraki 2023 seçimlerine hazır mıyız?

2023’ün bizim için yeniden bir zafer yılı olacağına inanıyorum.

Erdoğan: Milletimizin mukaddes değerlerine hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten kurtulamayacak

Bize yıllarca unutturulmaya çalışılan yıllarca ihmal ettirilen tarihimizi yeniden yazmak isteyenler tarafından yok sayılan zaferlerimize sahip çıkıyoruz.

Kardeşlerim birileri rahatsız olsa da şanlı tarihimizin bu günlerini kalabalık katılımlarla çok daha coşkulu şekilde yad edeceğiz.

Milletimizi ayakta tutan sütunların yıkılmasına izin vermeyeceğiz.

Milletimizin mukaddes değerlerine hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten kurtulamayacak.

Ecdadımızın bu topraklarda bıraktığı izleri takip ederek Türkiye’yi ahlakla, erdemle, adaletle ve kardeşlikle büyütmeye devam edeceğiz.

Türkiye dünyanın en büyük şehitliğidir. Biz şehitleriyle yaşayan şehitleriyle var olan bir milletiz.

Yıllardır ihmali gidermekle kalmadık ayrıca ülkemizi her alanda tarihi yatırımlar tanıştırdık. Ülkemize çağ atlattık. Afyonkarahisar’a yaptığımız yatırımlar 34 milyar lirayı geçiyor. 

21 yıldır gece gündüz demeden tüm Türkiye’ye hizmet ediyoruz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için canla başla çalışıyoruz.

 

Erdoğan: Milletimizin mukaddes değerlerine hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten kurtulamayacak ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.