Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi. İki lider, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde masadaki en sıcak başlık, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısı oldu. Yürütülen diplomasi trafiği, tahliye süreci ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

Görüşmedeki bir diğer başlık da iç siyasetteki gelişmelerdi. AK Parti ile Mhp’nin birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığı Seçim ve Siyasi Partiler Yasası’nda da sona gelinmişti. 15 maddelik teklifin, önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti ile ilgili etiketler Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan külliye mhp lideri erdoğan bahçeli görüşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.