Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye başsağlığı diledi

MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giderken kaza geçiren Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için Devlet Bahçeli'yi aradı ve taziyelerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı diledi. Erdoğan, kazada yaralananlara da şifa temennisinde bulundu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye başsağlığı diledi ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Bartın taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.