Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girince CHP ve HDP ayağa kalkmadı

TBMM'de yeni yasama dönemi bugün başladı. Seçimler öncesi son dönemin ilk toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Kurul'a girişi sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. Erdoğan'ın Genel Kurul'a girişi sırasında AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları ayağa kalkarken, CHP ve HDP grupları ise yerlerinde oturuyordu. O anlar kameralara yansıdı.

Milyonların beklediği birçok önemli yasa teklifinin yoğun gündemine hazırlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem 6. Yasama yılı resmen başladı. Genel Kurul, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un önemli mesajlar verdiği konuşmasıyla açıldı.

Şentop'un konuşmasının ardından Genel Kurul salonuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını gerçekleştireceği kürsüye yaklaşırken Meclis'teki milletvekillerini selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girince CHP ve HDP ayağa kalkmadı

Erdoğan'ın salona girip Meclis'i selamladığı sırada parti grupları birbirinden farklı tutumlar sergiledi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

CHP ve HDP'li milletvekilleri ise Erdoğan'ın selamlaması sırasında ayağa kalkmadı.

İstiklal Marşı'nın okunacağı anonsuyla beraber tüm milletvekilleri koltuklarından ayağa kalktı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girince CHP ve HDP ayağa kalkmadı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girince CHP ve HDP ayağa kalkmadı ile ilgili etiketler Meclis Recep Tayyip Erdoğan TBMM AK Parti MHP CHP İYİ Parti HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.