Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de AK Parti İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını yaptı!

Mardin’deki toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Mardin AK Parti İl Başkanlığı'nın açılışını yaptı.

Erdoğan, toplu açılış töreni ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin'de, AK Parti İl Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışını, kurdele keserek yaptı.

Açılışta, "Partimizin Mardin il hizmet binasının, yeni hizmet alanının tüm Mardin'imize, Mardinli kardeşlerime hayırlı olmasını temenni ediyorum." diyen Erdoğan, daha sonra parti binasına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin Valiliğini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin Valiliğine de ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiliğe gelişinde tören mangasını selamladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, valilik şeref defterini imzalayan Erdoğan'a, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş tarafından kentteki çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de AK Parti İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını yaptı! ile ilgili etiketler Mardin AK Parti Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.