Cumhurbaşkanı Erdoğan Manavgat'ta vatandaşlar ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manavgat'ta orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile sohbet eden Erdoğan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan, Kalemler Mahallesi'ni ziyaret ederek yangından etkilenen vatandaşlara tek tek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manavgat'ta vatandaşlar ile bir araya geldi

Buradaki vatandaşlardan yangın sırasında yaşadıklarını dinleyen Erdoğan, yangında zarar gören konutların yenileneceğini ifade etti.

Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen 4,5 yaşındaki Rukiye adlı kız çocuğu ile de bir süre ilgilendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manavgat'ta vatandaşlar ile bir araya geldi - Resim : 2

Vatandaşlara hitap eden Erdoğan'a ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı bakanlar ile AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manavgat'ta vatandaşlar ile bir araya geldi - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manavgat'ta vatandaşlar ile bir araya geldi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Manavgat Antalya Orman Yangını vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.