Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden faciasının yaşandığı Bartın'da! Yaralanan işçileri ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan patlamanın yaşandığı Bartın'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan maden faciasının olduğu bölgede incelemelerde bulunuyor. Erdoğan yaralanan işçileri de ziyaret etti.

Cumhurbaşknaı Recep Tayyip Erdoğan maden faciasının yaşandığı Bartın'a geldi.

Son açıklanan rakamlara göre 40 madencinin hayatını kaybettiği facianın ardından Erdoğan hem yaralı madencilerle hem de hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle görüştü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden faciasının yaşandığı Bartın'da! Yaralanan işçileri ziyaret etti!

Erdoğan şuan maden faciasının yaşandığı bölgede inceleme yapıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Bartın'da meydana gelen maden kazası sonrası derhal başlatılan çalışmaların birçok kuruluşun ve sahadaki bakanların katılımıyla aralıksız sürdüğünü aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden faciasının yaşandığı Bartın'da! Yaralanan işçileri ziyaret etti! - Resim : 2

"AİLELERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Erdoğan, "Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız." dedi.

 İHMAL İDDİALARINA YANIT

Adli makamların, herkesin canını, ciğerini yakan bu elim hadiseyi tüm boyutlarıyla soruşturacağını, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacağını vurgulayan Erdoğan,  tüm çalışmalara yerinde vaziyet edeceğini belirtti.

Hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, Bartın'ın yanı sıra İstanbul'a ulaştırılan yaralılara acil şifalar diledi.

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden faciasının yaşandığı Bartın'da! Yaralanan işçileri ziyaret etti! ile ilgili etiketler Bartın Erdoğan Maden Cumhurbaşkanı ihmal iddia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.