İmamoğlu'na şov tepkisi: Kimsenin Marmara'nın geleceği ile oynamaya hakkı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Sohbetleri'nde gençlerle buluştu. Marmara Denizi'ndeki kirlenme ve müsilaj sorununa da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi: "Şov yapmak uğruna kimsenin İstanbul'un ve Marmara'nın geleceği ile oynamaya hakkı yoktur"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Sohbetleri'nde gençlerle buluştu.

Gençlerin sorularını yanıtlarken Marmara Denizi'ndeki kirlenme ve müsilaj sorununa da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, yerel yöneticilerin iş bilmezliğine dikkat çekti. Vizyonsuzluğun acı sonuçlarını Haliç'ten Büyükçekmece'ye kirlilikle boğuşan birçok yerde görüldüğünü belirten Erdoğan, "Şov yapmak uğruna kimsenin İstanbul'un ve Marmara'nın geleceği ile oynamaya hakkı yoktur" dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Müsilaj probleminin çözümü için gerekli önlemler alınmıştır. Müsilaja iklim değişikliği, sulardaki durağanlık ve atıklar neden oluyor. Tabi buna bir de yerel yöneticilerin iş bilmezliğini de eklemek lazım. Atık su arıtma tesislerin temel atmama gibi bir yaklaşımla devre dışı bırakılması bunlardan bir tanesidir. Aynı vizyonsuzluğun acı sonuçlarını maalesef Haliç'ten Büyükçekmece'ye kirlilikle boğuşan birçok yerde de görüyoruz.

Şov yapmak uğruna kimsenin İstanbul'un ve Marmara'nın geleceği ile oynamaya hakkı yoktur. Marmara Denizi müsilajdan tamamen kurtarılana dek çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Ben belediye başkanlığım döneminde özellikle Veysel Bey'in İSKİ'nin başında olduğu dönemde biz birçok atık su arıtma tesisi yaptık. Şimdi ise bakıyoruz bu kolektörler bir kısmı devreden çıkmış, bir kısmı arıtma tesisi ile bağlantılar yok. Tabi bütün bunlar devre dışı kalınca sizler müsilajla mücadele edemezsiniz."

 

 

İmamoğlu'na şov tepkisi: Kimsenin Marmara'nın geleceği ile oynamaya hakkı yok ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan kütüphane sohbetleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.