Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Ankara Şehir Hastanesi’nde bugün Covid aşısı olacağı belirtildi. Vatandaşlar ise merakla şimdiden Erdoğan’ın ne zaman koronavirüs aşısı olacağını merak etmeye başladı.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından acil kullanım olarak koronavirüs aşıları Türkiye genelindeki bütün illerde sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Dün akşam saatlerinde canlı yayında koronavirüs aşısı olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca buna öncülük etmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise bugün Ankara Şehir Hastanesi’nde Covid aşısı olacağı resmen açıklandı. AK Parti'nin MKYK ve MYK toplantılarının hemen ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, aşı konusunda önderlik etme açına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu mu?

Ankara Şehir Hastanesi Nerede?

2019 yılında açılan ve Türkiye'nin Ankara şehrinde bulunan Ankara Şehir Hastanesi, 3.704 yatak kapasitesiyle ülkedeki hastanelerin en büyüğüdür. Ankara’nın Çankaya ilçesinin Bilkent semtinde yer alan hastane, 180 dekar alan üzerine kuruludur. Hastanede 131 ameliyathane, 904 poliklinik ile 82 VIP oda, 1.554 tek yataklı oda, 725 çift yataklı oda ve 700 yoğun bakım ünitesinde toplam 3.704 yatak bulunmaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu mu? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan ankara şehir hastanesi covid aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.