Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kutlama mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz Kıbrıs Türkü’nün bu iftihar gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 38'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı

Twitter hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "KKTC'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünü, milletimizin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz Kıbrıs Türkü’nün bu iftihar gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı ile ilgili etiketler KKTC kuruluş yıl dönümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.