Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu, Varank'tan çekiniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletişmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kurduğu cümleler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ve salondakileri kahkaya boğdu. İşte, Erdoğan'ın o sözleri...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık'ta açıklayacağı vizyon programına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz de 3 Aralık'ta Şanlıurfa'da olacağız." dedi.

'O GELECEKSE BEN GELMEM DEMİŞ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Togg fabrikasını gezmek için şart koştuğunu da şu sözlerle söyledi: "Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış Bay Kemal. Biz de ayın 3'ünde Şanlıurfa'dayız. Biz de oradan açıklama yapacağız. Bu metni tartışmak abesle iştigaldir. Size biz paravan bir şirket kurdurmayız. Togg'a gelmek istediğini söylemiş yönetim kurulu başkanımıza ben de dedim ki Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı da alacaksın yanına. 'O gelecekse ben gelmem' demiş. (Sanayi ve Teknoloji Bakanı) Varank senden bayağı çekiniyor ya. Bunların kafasıyla diplomasi olur mu? Ege'de Akdeniz'de haklarımızı nasıl koruyabilirler?"

Erdoğan'ın sözleri sonrasında Bakan Varank ve salondakiler gülerek alkışlamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu, Varank'tan çekiniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu, Varank'tan çekiniyor - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu, Varank'tan çekiniyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Varank Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.