Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs'ta! İşte saat saat KKTC programı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını kılmak üzere Lefkoşa'daki Hala Sultan Cami'sinde kıldı. Gün boyu Kıbrıs'ta olacak Erdoğan Saat 08.00’de Lefkoşa Atatürk Anıtı’ndaki törene katılacak. İşte Erdoğan'ın saat saat Kıbrıs programı...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını kılmak üzere Lefkoşa'daki Hala Sultan Cami'sinde kıldı. 

ERDOĞAN'IN KIBRIS PROGRAMI

20 Temmuz’da SAAT 06.00’da, Hala Sultan Camii’nde bayram namazı kılacak olan Erdoğan ve beraberindekilerin, saat 08.00’de Lefkoşa Atatürk Anıtı’ndaki törene, 09.00’da ise Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki törene katılmaları bekleniyor.

Saatler 13.30’u gösterdiğinde ise Erdoğan ve beraberindekilerin, Concorde Otel’de toplu açılışlar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Aralarında, yeni Saray’ın temel atma töreni ile Kapalı Maraş’a Vakıflar Camii ve Millet Bahçesi açılışlarının olacağı “toplu açılışlar listesi” şöyle:

Metehan’daki Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi temel atma töreni
Kuzey Çevre Yolu açılışı
E - Devlet temel atma töreni
Alsancak’taki müze – gemi açılış töreni
Kapalı Maraş’taki Vakıflar Camii ile Millet Bahçesi açılış törenleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs'ta! İşte saat saat KKTC programı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs'ta! İşte saat saat KKTC programı! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs'ta! İşte saat saat KKTC programı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Lefkoşa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.