Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmini, Eren'in annesiyle izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini anlatan 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı. Erdoğan filmi, Eren'in annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi.

Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in anısına çekilen 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galası, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmini, Eren'in annesiyle izledi

Galaya, katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, filmi Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi. Film gösterimi sırasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmini, Eren'in annesiyle izledi - Resim : 2

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği film, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta yurt genelinde 350 sinemada gösterime girecek. Yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka'da aynı anda seyirciyle buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmini, Eren'in annesiyle izledi ile ilgili etiketler kesişme iyi ki varsın eren gala eren bülbül ayşe bülbül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ferhat gedik
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.