Cumhurbaşkanı Erdoğan Kato'daki kahramanlara selam gönderdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kato Dağı'ndaki Beytüşşebap 8. Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nda incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Soylu'dan bölgedeki operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Soylu, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve beraberindeki heyetle Kato Dağı'ndaki Beytüşşebap 8. Jandarma Komando Alay Komutanlığı'na geldi.Bakan Soylu, askerleri ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü, bölgedeki operasyonlara ilişkin Erdoğan'a bilgi verdi.

Askerlerin aileleriyle buluşacakları günleri dua ile temenni ettiğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

"Bugüne kadar verdiğiniz bu mücadeleler hem millet hem de hak katında sizleri sürekli olarak yüceltmektedir. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Allah'tan şifalar temenni ediyorum. Sizleri tüm şahsım ve milletim adına en kalbi duygularımla selamlıyorum. 2018 bizler ve milletimiz için inşallah başarılar ve zaferlerle dolu olsun diyorum. Kato Dağı tarih yazdı. Her yerde de Kato Dağı'nı hayırla yad ediyoruz, anıyoruz."

erdogan_kahramanlara_selam_gonderdi_1514735331_8485

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kato'daki kahramanlara selam gönderdi! ile ilgili etiketler Erdoğan soylu süleymansoylu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.