“Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topmaş’ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Erdoğan, “Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş için bir taziye mesajı yayınladı. 

Erdoğan, Twitter hesabından yayınladığı mesajda Kadir Tobaş’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ise başsağlığı diledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Topbaş için yayınladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, kıymetli yol arkadaşımız Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.  

Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

 

“Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız”  ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan vefat kadir topbaş taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.