Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya'ya gitti! G20 Liderler Zirvesi'ne katılacak

İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16'ncısı gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışı gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi’nden ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan "TUR" uçağı, saat 22.03’te Atatürk Havalimanı’ndan Roma'ya hareket etti.

Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya uğurladı.

30-31 Ekim'de 16'ncısı gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesi'ndeki görüşmelerde liderlerin, koronavirüs salgını gölgesinde yaşanan ekonomik toparlanma, küresel ekonomi ve sağlık alanındaki gelişmeler, iklim değişikliği, çevre, sürdürülebilir kalkınma, mülteci krizi gibi konular ile G20'nin bu konular özelinde oynayabileceği rollere dair görüş alışverişinde bulunmaları öngörülüyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya'ya gitti! G20 Liderler Zirvesi'ne katılacak ile ilgili etiketler İtalya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan g20 liderler zirvesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.