Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mazeret değil hizmet bekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli İlk Işık Töreni”ne video konferansla katıldı. "Koronavirüs vesaire bizi durdurmuyor, yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un mazeret değil, hizmet beklediğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum.

Ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İki yıllık inşaat sürecinin sonunda tünelde ışığı görüyoruz. İstanbul Havalimanı'nın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. İstanbul şehrin kuzey aksı üzerinde çok önemli ve verimli toplu taşıma alternatifine kavuşacaktır. Ray döşeme, sinyalizasyon işlemlerinin erkenden tamamlanarak hizmete girmesini temenni ediyorum. Yerli ve milli imkanların kullanılmasına önem verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mazeret değil hizmet bekler.

BAYRAM SONUNA KADAR AÇILACAK

(Salgın hastanelerinde sona doğru) Bu iki hastane bayram sonuna kadar açılacak. 

Durmak yok, koronavirüs vesaire bizi durdurmuyor, yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Gelişmiş devletlerin dahi çaresiz kaldığı salgın sürecini Türkiye olarak kendi ihtiyaçlarımızı karşılamanın ötesinde destek vererek yaşadık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mazeret değil hizmet bekler. - Resim : 2

40 yılın İstanbul'un hizmetindeyiz. Verdiğimiz emeklerin en büyük şahidi İstanbul halkıdır. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle inşallah son nefesimize kadar bu hizmet yarışını, çıtayı sürekli daha yükseğe taşıyarak devam ettireceğiz. İstanbul'un gücüne ve potansiyeline inanmayan hiç kimsenin bu şehre layık olduğu hizmeti verebilme imkanı yoktur.

İstanbul mazeret değil hizmet bekler. İstanbul'un acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.Aşkınan çalışan yorulmaz sözünde olduğu gibi İstanbul'a hizmet etmek, imkandan önce inanç meselesidir.

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mazeret değil hizmet bekler. ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul metro Havalimanı açılış gayrettepe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.