Tarımda 31 Aralık'a kadar gümrük vergisi sıfırlandı!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla buğday, arpa ve mısır ithalatında gümrük vergisi 1 Ocak 2021'e kadar sıfırlandı.

İthalat Rejimi Kararına Ek karar ile ülke gruplarına göre yüzde 45’e kadar olan buğday, arpa ve mısırda gümrük vergisi, 31 Aralık 2020 tarihine kadar sıfırlandı.

VERGİLER HANGİ SEVİYEDEYDİ?

Gümrük vergisi, buğdayda yüzde 45, arpada yüzde 35, mısırda ise yüzde 25 seviyesindeydi. Tüm ülke gruplarına aynı oranda uygulanan gümrük vergisi sadece Bosna Hersek’ten yapılan ithalatta yüzde 0 düzeyindeydi.

Tarımda 31 Aralık'a kadar gümrük vergisi sıfırlandı! ile ilgili etiketler vergi Cumhurbaşkanı Erdoğan Yılbaşı Türkiye Mısır imza arpa buğday
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.