Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TPAO Genel Müdürü arasında gülümseten diyalog

Zonguldak'taki Filyos Limanı'nın Açılışı ve Doğalgaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürü Melih Han Bilgin arasında esprili bir diyalog yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 135 milyar metreküplük doğal gaz müjdesi verdiği Zonguldak'taki Filyos Limanı'nın Açılışı ve Doğalgaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni’nde esprili bir olay yaşandı.

Doğalgaz İşleme Tesisleri'nin temelini canlı yayında atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin'e, "Melih Han Bey senin beton biraz ağır çalışıyor galiba... Güzel" dedi.

TPAO Genel Müdürü Bilgin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Ağır olsun, hayırlı olsun Sayın Cumhurbaşkanım" yanıtını verdi.

Bu diyalog hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hem de törendekileri güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TPAO Genel Müdürü arasında gülümseten diyalog ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan melih han bilgin doğalgaz işleme tesisleri temel atma töreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.