Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Koca arasında gülümseten zam diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında, bugün AK Parti Grup toplantısından sonra, gazetecilerin önünde yaşanan bir diyalog izleyenleri gülümsetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Bütün siyasi parti grupları ve başkanlarının destek vereceğini ümit ediyoruz. Bugün madde ihdas edilirse hekimler, diş hekimleri, genel uygulama sabitin genel bütçeye aktarılması dahil önemli maddeler bütün çalışanların özellikle hekimlerimizi mutlu edecek bir düzenleme olacak. Meclis'te bulunan tüm partilerin de destek vereceğini düşünüyorum." dedi.

O esnada Bakan Koca'nın gazetecilere demeç verdiğini gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fahrettin Koca'nın yanına gelerek, "Gazetecilere ne söyledin?" demesi çevredekileri güldürdü.

"PARA PUL SÖYLEMEDİ Mİ?"

Gazetecilere dönen Erdoğan, "Size ne söyledi?" deyince gazeteciler Erdoğan'a, "Hekimlerle ilgili bilgi verdi, efendim. Bütün partilerden destek istediğini söyledi" cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hepsi bu kadar mı? Para pul söylemedi mi?" diyerek Bakan Koca'nın yüzüne baktı. Bakan Koca ise Erdoğan'a dönerek, "Hayır efendim, hiçbir şey söylemedim. Siz izin vermeden ben söyler miyim?" dei.

Basın mensuplarının, "Doktorlara yapılacak zamla ilgili siz detay verebilir misiniz?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2.500-5.000 bu tür zamlar geliyor. Bunların hepsi emekliliğe yansıyacak" yanıtını verdi. Bakan Koca da araya girerek, "Emekliliğe ayrıca zam gelecek" dedi.

CUMMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ANLAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Koca'ya dönerek "Anlat" dedi. FAhrettin Koca, "Emeklilikle ilgili pratisyen hekimlere ek gösterge 13 bindi, 33 bine, uzman hekimler, diş hekimleri dahil olmak üzere 17 bin ek gösterge 40 bine çıkmış oldu. Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin ek bir düzenleme Meclis'te bütün vekillerin desteğini bekliyoruz" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilere dönerek, "Nasıl iyi mi?" sorusunu yöneltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Koca arasında gülümseten zam diyaloğu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarına zam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.