Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Destici'den ilk açıklama: Tereddüt yok, ittifak devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. 1 saat 10 dakika süren ve basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası açıklama yapan Destici, "Herhangi bir tereddüt yok. Cumhur ittifakı üç parti olarak devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İki liderin görüşmesindeki bir numaralı gündem maddesi 2023 seçimleriydi. Yol haritası noktasında fikir telakkisi yapıldı. Erdoğan ile Destici arasındaki görüşme bir saat on dakika sürdü.

Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ipek üzeri ayetlerle çevrelenmiş gümüş sırma el işçiliği ile yapılan Abdülhamit Han'ın tuğrası ve Allah, Muhammed lafzılarının yer aldığı 150 yıllık tablo hediye etti.

'TEREDDÜT YOK İTTİFAK DEVAM EDECEK'

BBP lideri Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından 'Herhangi bir tereddüt yok. Cumhur ittifakı üç parti olarak devam edecek. Sağlam bir şekilde MHP ile birlikte ittifakın içindeyiz, mücadele gücümüz daha da artacak.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Destici'den ilk açıklama: Tereddüt yok, ittifak devam edecek ile ilgili etiketler Cumhur İttifakı msutafa destici ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.