Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalanan Emine Erdoğan: Anca beraber, kanca beraber!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına 'Anca beraber, kanca beraber' yorumunu yapan Emine Erdoğan, "İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. 

"HAMDOLSUN HAFİF GEÇİRİYORUZ"

Twitter hesabından yaptığı açılkama ile Omicron varyantına yakalandıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. ." dedi. 

 

EMİNE ERDOĞAN: ANCA BERABER KANCA BERABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweet'ine 'Anca beraber, kanca beraber' yorumunu yapan Emine Erdoğan ise "İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalanan Emine Erdoğan: Anca beraber, kanca beraber! ile ilgili etiketler Erdoğan Emine Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Omicron
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.