Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslarına hızlı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Brüksel'de iki temaslarına son hız devam ediyor. Cumhurbaşkanı'nın ikili görüşmelere, özellikle önümüzdeki günlerde SİHA satın alınmasını değerlendirmek için Türkiye'ye heyet göndermesi beklenen Macaristan ve Baltık ülkelerinden başlaması ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Brüksel'de uçağı yere temas eder etmez ikili temaslarına başladı.

ERDOĞAN - ORBAN GÖRÜŞMESİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslarına hızlı başladı!

Erdoğan, önce Staitenberger Otel'de, Türk Konseyinde gözlemci olarak da bulunan ve geçtiğimiz hafta Macar Uzay Ajansı'nın kuruluşu için TUA (Türkiye Uzay Ajansı)'nı örnek model alacağını açıklayan; Ejder zırhlılarını zun süredir ihraç ettiğimiz müttefik Macaristan'ın  Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 25 dakika sürdü.

ERDOĞAN - NAUSEDA GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslarına hızlı başladı! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra da özellikle Rus agresyonu endişesi taşıyan ve Türk SİHA'larının Rusya karşısındaki başarısını gören Baltık ülkelerinden Litvanya'nın Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile görüştü. 

Macaristandan ve Baltık ülkelerinin SİHA'lar için birer heyet göndermesi geçtiğimiz haftadaki açıklamalardan beri bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslarına hızlı başladı! ile ilgili etiketler NATO Macaristan Litvanya Erdoğan SİHA Brüksel zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.