Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla bir araya geldiği iftar programına katılan 56 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, iftar programı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında daha önce yaptığı bir açıklamasında 'Recep Tayyip Erdoğan'ı baba gibi görüyorum' diyen Şükriye Tutkun, ''Keşke Babam olsa' diye boşuna dememişim'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftar programında sanatçılarla bir araya geldi. Birçok ünlü ismin bulunduğu programda Türk halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun da yer aldı. Ünlü sanatçı iftar programının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.

Daha önce yaptığı açıklamasında ''Recep Tayyip Erdoğan'ı baba gibi görüyorum' sözümü, benim yaşadıklarımı yaşayanlardan, babasız büyüyenlerden başka kimse anlamaz'' diyen Şükriye Tutkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ''Keşke Babam olsa' boşuna dememişim'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım...


''KEŞKE BABAM OLSA' DİYE BOŞUNA DEMEMİŞİM''

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar programından karelerini Twitter hesabından yayınlayan Şükriye Tutkun, paylaşımına şu notu düştü: ''İftarını bir kaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen herkese güleryüzle evet diyen, esprili, hep gülümseyen @RTErdogan “Keşke Babam olsa” boşuna dememişim. Büyün insan.❤️''

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım... - Resim : 2


''BABAM GİBİ ADAM''

Tutkun, yaptığı bir diğer paylaşımda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Babam gibi adam' dedi: ''Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşa’lı Şöför Müslüm’ün kızıyım ben hatırlar mısınız, Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep” Sonra fotoğrafını gösterdim, “Bitirim adammış” dedi. Oysa ki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum.😔 Babam gibi adam @RTErdogan ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım... - Resim : 3

Ünlü sanatçı, iftar programının ardından Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Şükriye Tutkun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yaptığı paylaşım kısa sürede Twitter'de gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarından ünlü sanatçının paylaşımına kısa sürede yorum yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım... - Resim : 4

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun'dan duygusal paylaşım... ile ilgili etiketler Dolmabahçe Sarayı Twitter Sosyal Medya şükriye tutkun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.