Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li Paylan'ın küstah "Soykırım" teklifine sert çıktı!

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'ye bu konuda teklifte bulunan HDP'li Garo Paylan ile ilgili "Bu densizliğin, milli iradenin tecelligahı bu yüce kurumda sergilenmesini açık bir ihanet olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" ile ilgili kanun teklifi sunması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Erdoğan, "Bu densizliğin, milli iradenin tecelligahı bu yüce kurumda sergilenmesini açık bir ihanet olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları: 

HDP asılsız Ermeni iddialarının bayraktarlığına soyunarak ısrarla bu ülkenin partisi olmayı istemediğini söylemektedir. Biz de onları bu parlamentoya yakıştırmıyoruz. PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantısı olan bu partinin, milletimizin vergileriyle beslenmesine benim milletim tahammül edemiyor.

Bu densizliğin, milli iradenin tecelligahı bu yüce kurumda sergilenmesini açık bir ihanet olarak görüyoruz. TBMM'nin haddi de hukuku da ahlakı da çiğneyen bu alçaklığın hesabını müsebbibinden soracağına ve gereğini yapacağına inanıyorum.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li Paylan'ın küstah "Soykırım" teklifine sert çıktı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan garo paylan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.