Cumhurbaşkanı Erdoğan hastasının saldırısına uğrayan doktor Ertan İskender'le telefonla görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastası Bayram N.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan doktor Ertan İskender ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastası Bayram N.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan doktor Ertan İskender ile telefonla görüştü.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Ertan İskender'den sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan elim olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

 

"SALDIRGANIN HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASI İÇİN GEREKEN YAPILACAK"

İskender'e en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisini ileten Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastasının saldırısına uğrayan doktor Ertan İskender'le telefonla görüştü! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı telefon ertan iskender
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.