Cumhurbaşkanı Erdoğan, hangi isme 'gel, gel' yapıyor?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, 2019'a doğru hızla ilerlerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki noktayı çok önemsediğini yazdı.

Selvi, AK Parti'nin yenilenmesi ve MHP ile ittifaka özel bir önem veren Erdoğan'ın diğer yandan da rakiplerini belirlemeye çalıştığını belirtti.

İşte o satırlar:

2019’a giderken Erdoğan iki noktayı çok önemsiyor.
1- AK Parti’yi yenileyerek 2019’a hazırlıyor.
2- MHP ile ittifaka özel bir önem veriyor. O nedenle Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yaşanan polemik hakkında konuşmamaya özen gösterdi. Erdoğan’ın yaşanan polemikten memnun olmadığı söyleniyor.
Cumhurbaşkanı, evet cephesini tahkim etmeye çalışırken diğer yandan da rakiplerini belirlemeye çalışıyor. AK Parti’de Adalet yürüyüşünden sonra Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığından kaçamayacağı düşünülüyor. Bundan dolayı da bir rahatsızlıkları yok. Dikkat ederseniz, Kılıçdaroğlu’nun atletini bile polemik konusu yaparken, Meral Akşener’i muhatap almıyor, yok gibi davranıyor. Kemal Bey,“Erdoğan benden korkuyor” diyor. Hani bir söz vardır ya, “Beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı” diye. Tam o durum. Kılıçdaroğlu’ndan korkan yok. Tam aksine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakibi olması için Kılıçdaroğlu’na, “Gel gel” yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hangi isme 'gel, gel' yapıyor? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 MHP Meral Akşener seçim Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.